Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Shark Mo`adon Sport Jerusalem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hefer kopt de bal weg. Nachum is nu in balbezit. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Edere is nu in balbezit. Edere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Afek onderschept slim de pass. Nachum maakt een afschuwelijke overtreding. Afek raakt geblesseerd tijdens het duel. Halwany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edere controleert de bal met de borst. Edere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Afek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein onderschept slim de pass. Zilbershtein passt de bal zonder na te denken. Balili is nu in balbezit. Balili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Mo`adon Sport Jerusalem 0:1

35e minuut.
Halwany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Vered verovert de bal door een tackle van achteren. Vered geeft een hoge lob. Daar is Balili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balili draait met de bal, schiet en ... Ganach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks geeft een hoge lob. Tzofin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Berger de bal onder controle te krijgen. Berger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 51%, Mo`adon Sport Jerusalem 49%.
Maccabi Shark - Mo`adon Sport Jerusalem 0:1

48e minuut.
Avidor met een snelle inworp. Berger rent richting de bal. Nachum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berger raakt geblesseerd tijdens het duel. Berger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nachum passt de bal zonder na te denken. Salem rent richting de bal. Salem passt de bal in één keer door. Edere rent richting de bal. Edere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Berger de bal. Nachum is nu in balbezit. Nachum passt de bal met de wreef. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vered geeft de bal voor. Balili kan de bal niet met de borst controleren. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balili verovert de bal door een tackle van achteren. Balili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Mo`adon Sport Jerusalem 0:2

83e minuut.
Iwan rent richting de bal. Iwan passt de bal zonder na te denken. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere schiet op doel. Kasum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Mo`adon Sport Jerusalem 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 43%, Mo`adon Sport Jerusalem 57%.
Maccabi Shark - Mo`adon Sport Jerusalem 1:2