Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Shark Ichud Sirpadim
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dasklo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilian met de inworp. Berger rent richting de bal. Berger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Berger is nu in balbezit. Edere rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Ichud Sirpadim 1:0

17e minuut.
Afek speelt de bal door. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. Edere is nu in balbezit. Edere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tayeb passt de bal met de wreef. Hirshovitz heeft problemen om de bal te vangen. Hirshovitz passt de bal zonder na te denken. Yeret is nu in balbezit. Yeret draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tayeb onderschept slim de pass. Brocks is nu in balbezit. Brocks passt de bal zonder na te denken. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Ichud Sirpadim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 45%, Ichud Sirpadim 55%.
Maccabi Shark - Ichud Sirpadim 2:0

55e minuut.
Doeltrap. Sharon met een harde bal richting middenveld. Vilian kopt de bal weg. Edere rent richting de bal. Edere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sivilla is nu in balbezit. Berger rent richting de bal. Berger passt de bal in één keer door. Daar is Edere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perets geeft de bal voor. Dasklo kopt de bal weg. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Menachem de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Afek kopt de bal weg. Klungelig pakt Perez de bal. Sivilla rent richting de bal. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Menachem de bal. Edere bereikt de bal nog maar net als eerste. Edere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Shark - Ichud Sirpadim 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Shark 32%, Ichud Sirpadim 68%.
Maccabi Shark - Ichud Sirpadim 3:0