Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Bunker maccbai tel aviv
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Filyan speelt de bal door. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi passt de bal met de wreef. Almadon is nu in balbezit. Almadon schiet op doel. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Haimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich probeert naar een medespeler te passen. Kaveda rent richting de bal. Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - maccbai tel aviv 0:1

41e minuut.
Filyan geeft een hoge lob. Alfassi is nu in balbezit. Kol begaat een overtreding. Kol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 61%, maccbai tel aviv 39%.
Shimshon Bunker - maccbai tel aviv 0:1

61e minuut.
Rif is nu in balbezit. Rif geeft een hoge lob. Daar is Faygenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Miari verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi speelt de bal door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Haimovich met een snelle inworp. Filyan is nu in balbezit. Miari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miari krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kol kopt de bal weg. Rif bereikt de bal nog maar net als eerste. Rif passt de bal in één keer door. Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kol geeft een hoge lob. Haliba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 56%, maccbai tel aviv 44%.
Shimshon Bunker - maccbai tel aviv 0:1