Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Bunker Irony Se`ara
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken onderschept slim de pass. Zaken probeert naar een medespeler te passen. Holtzman rent richting de bal. Holtzman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Haliba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Holtzman kan de bal niet met de borst controleren. Haliba probeert wanhopig de bal te grijpen. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 0:1

14e minuut.
Sharon rent richting de bal. Sharon passt de bal in één keer door. Holtzman rent richting de bal. Holtzman draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kaveda de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sharon rent richting de bal. Sharon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Holtzman de bal. Holtzman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 0:2

34e minuut.
Singolda onderschept slim de pass. Singolda speelt de bal door. Kadosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Filyan speelt de bal door. Yeret rent richting de bal. Yeret passt de bal zonder na te denken. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 1:2

42e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi geeft een hoge lob. Golan kopt de bal weg. Yeret bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 59%, Irony Se`ara 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 2:2

46e minuut.
Zaken probeert naar een medespeler te passen. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi speelt de bal door. Zaken is nu in balbezit. Zaken haalt uit met een fantastische trap. Haliba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Zaken schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Haliba trapt de bal weg. Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Yhnin passt de bal met de wreef. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan met een sublieme pass. Yeret rent richting de bal. Yeret haalt uit met een fantastische trap. Albert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaveda de bal. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman schiet op doel. Haliba bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krisspin zal de hoekschop nemen. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi draait met de bal, schiet en ... Haliba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kadusi probeert naar een medespeler te passen. Ratzabi rent richting de bal. Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Singolda passt de bal in één keer door. Golan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kadusi onderschept slim de pass. Kadusi geeft de bal voor. Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Zaken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi passt de bal zonder na te denken. Alfassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfassi geeft de bal voor. Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 3:2

79e minuut.
Golan heeft problemen om de bal te vangen. Dora bereikt de bal nog maar net als eerste. Dora geeft een hoge lob. Faygenbaum rent richting de bal. Faygenbaum geeft een hoge lob. Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krisspin met een snelle inworp. Kadusi is nu in balbezit. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 43%, Irony Se`ara 57%.
Shimshon Bunker - Irony Se`ara 3:2