Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irony Se`ara maccbai tel aviv
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mizrahi is nu in balbezit. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken probeert naar een medespeler te passen. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman draait met de bal, schiet en ... Hodorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Yahalomi kopt de bal weg. Daar is Twito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holtzman rent richting de bal. Holtzman haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irony Se`ara - maccbai tel aviv 1:0

35e minuut.
Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi onderschept slim de pass. Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Krisspin is nu in balbezit. Krisspin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sharon geeft een lange en hoge pass. Vranjes rent richting de bal. Zaken onderschept slim de pass. Zaken schiet op doel. Gabay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi onderschept slim de pass. Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irony Se`ara - maccbai tel aviv 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irony Se`ara 56%, maccbai tel aviv 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Irony Se`ara - maccbai tel aviv 1:1

62e minuut.
Mizrahi kopt de bal weg. Klungelig pakt Singolda de bal. Kotler rent richting de bal. Kotler draait met de bal, schiet en ... Daar is Singolda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Mizrahi rent richting de bal. Kotler rent richting de bal. Kotler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon met een sublieme pass. Holtzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtzman haalt uit met een fantastische trap. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irony Se`ara - maccbai tel aviv 2:1

86e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotler onderschept slim de pass. Kotler speelt de bal door. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irony Se`ara 50%, maccbai tel aviv 50%.
Irony Se`ara - maccbai tel aviv 2:1