Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakefet Maccabi Yaffo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zvieli probeert de bal met de borst te controleren. Namdar is nu in balbezit. Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakefet - Maccabi Yaffo 1:0

12e minuut.
Hasan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vered. Hasan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Forsher kan de bal niet met de borst controleren. Spongin is nu in balbezit. Spongin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakefet - Maccabi Yaffo 1:1

13e minuut.
Tega rent richting de bal. Aloni verovert de bal door een tackle van achteren. Bercovich begaat een overtreding. Bercovich krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongin verovert de bal door een tackle van achteren. Spongin passt de bal in één keer door. Aloni is nu in balbezit. Aloni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tikva met een harde bal richting middenveld. Namdar kopt de bal weg. Daar is Zvieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liad is nu in balbezit. Liad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Tikva met een harde bal richting middenveld. Aloni is nu in balbezit. Aloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakefet - Maccabi Yaffo 1:2

38e minuut.
Karpel speelt de bal door. Namdar is nu in balbezit. Namdar speelt de bal door. Liad bereikt de bal nog maar net als eerste. Liad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakefet 49%, Maccabi Yaffo 51%.
Rakefet - Maccabi Yaffo 1:2

47e minuut.
Liad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rychman. Liad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercovich met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Namdar de bal. Namdar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Mosinzon trapt de bal weg van het doel. Israelovitch kopt de bal weg. Liad is nu in balbezit. Liad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kisos trapt de bal weg van het doel. Aloni kopt de bal weg. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongin rent richting de bal. Spongin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakefet 50%, Maccabi Yaffo 50%.
Rakefet - Maccabi Yaffo 1:2