Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Barak Irony Se`ara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany is nu in balbezit. Singolda verovert de bal door een tackle van achteren. Udi is nu in balbezit. Udi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abramov trapt de bal weg van het doel. Daar is Halwany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halwany passt de bal in één keer door. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pontormoli rent richting de bal. Pontormoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Haim de bal. Holtzman rent richting de bal. Holtzman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Levin de bal. Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Udi schiet op doel. Albert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - Irony Se`ara 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Barak 47%, Irony Se`ara 53%.
Hapoel Barak - Irony Se`ara 1:0

48e minuut.
Yhnin kopt de bal weg. Haim probeert de bal aan de voet te houden. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman schiet op doel. Hitman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Udi onderschept slim de pass. Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Udi draait met de bal, schiet en ... Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - Irony Se`ara 2:0

58e minuut.
Singolda onderschept slim de pass. Singolda met een sublieme pass. Holtzman is nu in balbezit. Holtzman draait met de bal, schiet en ... Abramov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yhnin kopt de bal weg. Daar is Levin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi haalt uit met een fantastische trap. Singolda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - Irony Se`ara 3:0

78e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin geeft een hoge lob. Shirzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Barak 37%, Irony Se`ara 63%.
Hapoel Barak - Irony Se`ara 3:0