Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yaffo Milan F.C
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sagiv probeert naar een medespeler te passen. Rozenfeld rent richting de bal. Alberman geeft een lange en hoge pass. Spongin rent richting de bal. Spongin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zohar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Milan F.C 1:0

20e minuut.
Cahlon speelt de bal door. Rozenfeld rent richting de bal. Buzaglo onderschept slim de pass. Shtrauber heeft problemen om de bal te vangen. Shtrauber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Torjman rent richting de bal. Danan is nu in balbezit. Torjman rent richting de bal. Danan onderschept slim de pass. Danan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shemesh is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hasan neemt de hoekschop. Alberman maakt een snoekduik en kopt de bal. Zohar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Milan F.C 2:0

36e minuut.
Danan met een sublieme pass. Gilat is nu in balbezit. Gilat probeert naar een medespeler te passen. Danan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Milan F.C 3:0

38e minuut.
Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danan is nu in balbezit. Torjman rent richting de bal. Danan verovert de bal door een tackle van achteren. Danan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 55%, Milan F.C 45%.
Maccabi Yaffo - Milan F.C 3:0

48e minuut.
Buzaglo rent richting de bal. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilat. Gilat krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Madosh verovert de bal door een tackle van achteren. Rozenfeld onderschept slim de pass. Shtrauber is nu in balbezit. Rozenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenfeld draait met de bal, schiet en ... Kisos bokst de bal weg.

79e minuut.
Baracat geeft een lange en hoge pass. Cahlon rent richting de bal. Hasan begaat een overtreding. Hasan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vandrman rent richting de bal. Danan rent richting de bal. Danan speelt de bal door. Spongin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spongin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - Milan F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 26%, Milan F.C 74%.
Maccabi Yaffo - Milan F.C 4:0