Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores WilstermannF.C.
Normal Tactiek G541
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Salahues geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosales de bal. Nagashiro is nu in balbezit. Nagashiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pierola de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pierola passt de bal zonder na te denken. Redondo met een sublieme pass. Pelaes rent richting de bal. Skut geeft een hoge lob. Ureña krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft een hoge lob. Muguertegui kopt de bal weg. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rosas speelt de bal door. Daar is Pelaes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelaes kopt de bal weg. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:1

15e minuut.
Nagashiro is nu in balbezit. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Nagashiro probeert naar een medespeler te passen. Salahues rent richting de bal. Salahues passt de bal in één keer door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Skut passt de bal met de wreef. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salahues rent richting de bal. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salahues rent richting de bal. Salahues draait met de bal, schiet en ... Rosas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:2

31e minuut.
Marca probeert naar een medespeler te passen. Skut rent richting de bal. Skut geeft een lange en hoge pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:3

37e minuut.
Nagashiro passt de bal in één keer door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña passt de bal in één keer door. Salahues bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:4

43e minuut.
Salahues onderschept slim de pass. Salahues speelt de bal door. Aramayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 62%, WilstermannF.C. 38%.
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:4

47e minuut.
Rosas trapt de bal weg. Nagashiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ureña de bal. Salahues is nu in balbezit. Salahues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:5

48e minuut.
Soleto is nu in balbezit. Salahues verovert de bal door een tackle van achteren. Salahues speelt de bal door. Ureña controleert de bal met de borst. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:6

51e minuut.
Skut is nu in balbezit. Nagashiro rent richting de bal. Nagashiro met een sublieme pass. Salahues bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahues geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marca is nu in balbezit. Marca speelt de bal door. Salahues rent richting de bal. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nagashiro passt de bal in één keer door. Daar is Skut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skut met een sublieme pass. Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Rosas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:7

60e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Inworp. Rosales met de inworp. Marca rent richting de bal. Marca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rosas met een harde bal richting middenveld. Pelaes kopt de bal weg. Aramayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:8

68e minuut.
Alpire rent richting de bal. Pelaes verovert de bal door een tackle van achteren. Pelaes met een sublieme pass. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Soleto rent richting de bal. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Soleto rent richting de bal. Soleto haalt uit met een fantastische trap. Gogoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Nagashiro probeert naar een medespeler te passen. Salahues bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahues passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Nagashiro is nu in balbezit. Salahues is nu in balbezit. Nagashiro speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 79%, WilstermannF.C. 21%.
FC Aviadores - WilstermannF.C. 0:9