Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores Nacional F.C.
Normal Tactiek 532 modificado
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 50.1
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Klungelig pakt Friberg de bal. Friberg speelt de bal door. Laime is nu in balbezit. Laime draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aramayo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:1

9e minuut.
Robledo kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:2

13e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz met een sublieme pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:3

16e minuut.
Laime is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg rent richting de bal. Friberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Siscar de bal. Siscar passt de bal zonder na te denken. Candito speelt de bal door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:4

24e minuut.
Lacunza kopt de bal weg. Klungelig pakt Laime de bal. Ortiz met een sublieme pass. Friberg probeert de bal met de borst te controleren. Friberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz geeft de bal voor. Klungelig pakt Robledo de bal. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Lacunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz met een sublieme pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:5

37e minuut.
Candito met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz speelt de bal door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ... Rosas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Candito met de inworp. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:6

40e minuut.
Lacunza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Candito de bal. Candito passt de bal zonder na te denken. Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacunza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosas met een harde bal richting middenveld. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:7

43e minuut.
Daar is Candito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candito met een sublieme pass. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ... Rosas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 72%, Nacional F.C. 28%.
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:8

47e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Rosas bokst de bal weg. Paal! Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:9

48e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime onderschept slim de pass. Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:10

51e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz met een sublieme pass. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:11

54e minuut.
Laime haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Lacunza kopt de bal weg. Laime is nu in balbezit. Laime geeft de bal voor. Rosas bokst de bal weg. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:12

56e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacunza geeft een lange en hoge pass. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Candito zal de hoekschop nemen. Friberg springt en kopt de bal. Rosas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:13

59e minuut.
Osete rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:14

59e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Lacunza heeft problemen om de bal te vangen. Lacunza speelt de bal door. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Siscar met een snelle inworp. Ortiz met een sublieme pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:15

66e minuut.
Friberg passt de bal met de wreef. Candito bereikt de bal nog maar net als eerste. Candito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lacunza kopt de bal weg. Laime is nu in balbezit. Laime geeft een hoge lob. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosas trapt de bal weg van het doel. Burhanoğlu kopt de bal weg. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Laime de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal met de wreef. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar met een sublieme pass. Daar is Pierola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Robledo probeert de bal aan de voet te houden. Lacunza rent richting de bal. Lacunza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Osete bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime onderschept slim de pass. Laime probeert naar een medespeler te passen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz met een sublieme pass. Laime rent richting de bal. Daar is Laime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laime draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:16

89e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Osete bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortiz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Candito rent richting de bal. Candito passt de bal met de wreef. Laime is nu in balbezit. Laime schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 84%, Nacional F.C. 16%.
FC Aviadores - Nacional F.C. 0:16