Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores Deportivo Motoyoé
Normal Tactiek arcade 3
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 48
weak Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sevrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Bonilla met de inworp. Daar is Iturralde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero passt de bal zonder na te denken. Sevrini rent richting de bal. Dueri is nu in balbezit. Dueri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iturralde rent richting de bal. Iturralde passt de bal in één keer door. Sevrini is nu in balbezit. Dueri rent richting de bal. Dueri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rosas met een harde bal richting middenveld. Daar is Iturralde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturralde geeft een hoge lob. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:1

12e minuut.
Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero rent richting de bal. Dueri rent richting de bal. Dueri schiet op doel. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:2

15e minuut.
Aramayo is nu in balbezit. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero speelt de bal door. Sevrini is nu in balbezit. Dueri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:3

17e minuut.
Dueri haalt uit met een fantastische trap. Aramayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iturralde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sevrini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:4

18e minuut.
Iturralde passt de bal met de wreef. Dueri rent richting de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:5

19e minuut.
Osete passt de bal zonder na te denken. Rosas met een sublieme pass. Muguertegui rent richting de bal. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iturralde kopt de bal weg. Rivero met een sublieme pass. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:6

27e minuut.
Bonilla passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Sevrini rent richting de bal. Sevrini schiet op doel. Rosas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:7

28e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Iturralde met een sublieme pass. Dueri is nu in balbezit. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:8

29e minuut.
Aramayo geeft de bal voor. Inworp. Dueri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft een hoge lob. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosas bokst de bal weg.

31e minuut.
Dueri kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini schiet op doel. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:9

31e minuut.
Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baldelomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini maakt een afschuwelijke overtreding. Sevrini krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dueri draait met de bal, schiet en ... Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Aramayo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iturralde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dueri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:10

35e minuut.
Baldelomar met een sublieme pass. Klungelig pakt Iriarte de bal. Iriarte speelt de bal door. Sevrini rent richting de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robledo de bal onder controle te krijgen. Paal!

43e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met een snelle inworp. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Sevrini is nu in balbezit. Rivero rent richting de bal. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 87%, Deportivo Motoyoé 13%.
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:11

49e minuut.
Iturralde verovert de bal door een tackle van achteren. Iturralde passt de bal zonder na te denken. Rivero met een sublieme pass. Dueri is nu in balbezit. Dueri schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Sevrini de bal. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:12

54e minuut.
Daar is Osete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero rent richting de bal. Bolívar rent richting de bal. Dueri verovert de bal door een tackle van achteren. Dueri draait met de bal, schiet en ... Rosas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:13

55e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft de bal voor. Dueri kopt de bal weg. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dueri is nu in balbezit. Dueri schiet op doel. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

58e minuut.
Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft een hoge lob. Sevrini heeft problemen om de bal te vangen. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:14

60e minuut.
Iturralde geeft de bal voor. Dueri kopt de bal weg. Stirling heeft problemen om de bal te vangen. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:15

64e minuut.
Daar is Aramayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero is nu in balbezit. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:16

67e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Renjel is nu in balbezit. Renjel geeft de bal voor. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrufino met de inworp. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rosas met een harde bal richting middenveld. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla speelt de bal door. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:17

77e minuut.
Ferrufino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrufino passt de bal in één keer door. Rivero speelt de bal door. Dueri rent richting de bal. Dueri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Laime rent richting de bal. Iturralde met een sublieme pass. Rivero probeert naar een medespeler te passen. Dueri is nu in balbezit. Dueri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Sevrini rent richting de bal. Stirling rent richting de bal. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Iturralde geeft de bal voor. Rivero speelt de bal door. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:18

83e minuut.
Rosas trapt de bal weg. Bonilla speelt de bal door. Rivero met een sublieme pass. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ferrufino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:19

90e minuut.
Iturralde passt de bal met de wreef. Rivero speelt de bal door. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 83%, Deportivo Motoyoé 17%.
FC Aviadores - Deportivo Motoyoé 0:20