Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WilstermannF.C. Fúria Roja Guabirá
G541 Tactiek Kutinho
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 60.9
adequate Schieten incredible
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Skut geeft een lange en hoge pass. Moreiras speelt de bal door. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geranski passt de bal zonder na te denken. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård passt de bal zonder na te denken. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tylka onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krogsgård geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Redondo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Ficek rent richting de bal. Ficek passt de bal zonder na te denken. Geranski geeft een hoge lob. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chilo geeft een hoge lob. Mikita kopt de bal weg. Ficek geeft een hoge lob. Redondo springt en kopt de bal. Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nagashiro is nu in balbezit. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo schiet op doel. Tylka probeert de bal aan de voet te houden. Gogoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:1

16e minuut.
Trump bereikt de bal nog maar net als eerste. Trump geeft een lange en hoge pass. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Geranski met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:2

23e minuut.
Chilo heeft problemen om de bal te vangen. Ficek onderschept slim de pass. Ficek speelt de bal door. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:3

30e minuut.
Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geranski passt de bal met de wreef. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chilo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:4

36e minuut.
Brazio probeert de bal aan de voet te houden. Pelaes verovert de bal door een tackle van achteren. Pelaes probeert naar een medespeler te passen. Skut rent richting de bal. Skut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Geranski rent richting de bal. Geranski passt de bal zonder na te denken. Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ... Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pelaes geeft de bal voor. Inworp. Geranski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krogsgård geeft een lange en hoge pass. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Trump passt de bal in één keer door. Ficek geeft een hoge lob. Lootens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Geranski rent richting de bal. Geranski haalt uit met een fantastische trap. Tylka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ficek zal de hoekschop nemen. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 75%, Fúria Roja Guabirá 25%.
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:4

48e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård is nu in balbezit. Chilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilo krijgt een gele kaart. Krogsgård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ficek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tylka geeft een hoge lob. Inworp. Ficek met een snelle inworp. Trump geeft de bal voor. Redondo springt en kopt de bal. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Krogsgård is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krogsgård zal de hoekschop nemen. Redondo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:5

68e minuut.
Trump probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilo begaat een overtreding. Redondo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Ficek passt de bal in één keer door. Geranski is nu in balbezit. Geranski passt de bal met de wreef. Krogsgård speelt de bal door. Pelaes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeneralp komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gogoi speelt de bal door. Trump kopt de bal weg. Yeneralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeneralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 62%, Fúria Roja Guabirá 38%.
WilstermannF.C. - Fúria Roja Guabirá 0:6