Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DESTROYER SKOKA FC
zzz Tactiek 4-3-2-1
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 47.6
formidable Schieten very good
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa is nu in balbezit. Albornos begaat een overtreding. Albornos krijgt een gele kaart. Lacasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabrales komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Trippier geeft een hoge lob. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz geeft een lange en hoge pass. Viscarra springt en kopt de bal. Machaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - SKOKA FC 1:0

20e minuut.
Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel. Machaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - SKOKA FC 2:0

32e minuut.
Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Díaz neemt de hoekschop. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - SKOKA FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 62%, SKOKA FC 38%.
DESTROYER - SKOKA FC 3:0

46e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz met een sublieme pass. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - SKOKA FC 4:0

49e minuut.
Ascarrunz onderschept slim de pass. Ascarrunz met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Machaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DESTROYER - SKOKA FC 5:0

51e minuut.
Albornos is nu in balbezit. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz rent richting de bal. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Katar geeft een hoge lob. Ribera is nu in balbezit. Ribera met een sublieme pass. Trippier onderschept slim de pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Díaz neemt de hoekschop. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dueñas is nu in balbezit. Melgarejo geeft de bal voor. Díaz kopt de bal weg. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DESTROYER 63%, SKOKA FC 37%.
DESTROYER - SKOKA FC 5:0