Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WilstermannF.C. Nacional F.C.
G541 Tactiek 532 modificado
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Del Carpio geeft een hoge lob. Skut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taboada. Taboada krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Del Carpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Carpio passt de bal met de wreef. Laime probeert de bal aan de voet te houden. Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jáuregui niet meer kan verder spelen. Tarabillo komt het veld opgelopen. Pelaes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liadzevich probeert naar een medespeler te passen. Ortiz met een sublieme pass. Friberg is nu in balbezit. Friberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal met de wreef. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:1

15e minuut.
Del Carpio heeft problemen om de bal te vangen. Lacunza rent richting de bal. Lacunza passt de bal in één keer door. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Unzueta verovert de bal door een tackle van achteren. Siscar verovert de bal door een tackle van achteren. Siscar geeft de bal voor. Friberg rent richting de bal. Friberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacunza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz speelt de bal door. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:2

29e minuut.
Pelaes kopt de bal weg. Liadzevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liadzevich speelt de bal door. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime verovert de bal door een tackle van achteren. Laime schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ortiz geeft de bal voor. Tarabillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:3

37e minuut.
Pelaes onderschept slim de pass. Pelaes speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg verovert de bal door een tackle van achteren. Friberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Liadzevich rent richting de bal. Liadzevich geeft de bal voor. Friberg probeert de bal aan de voet te houden. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime draait met de bal, schiet en ... Tarabillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 65%, Nacional F.C. 35%.
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:3

47e minuut.
Laime onderschept slim de pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Laime rent richting de bal. Laime haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:4

51e minuut.
Nagashiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacunza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacunza krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal in één keer door. Lacunza met een sublieme pass. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel. Tarabillo bokst de bal weg.

58e minuut.
Skut bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada passt de bal zonder na te denken. Laime is nu in balbezit. Laime schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unzueta. Unzueta krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Friberg kopt de bal weg. Laime rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Taboada met een sublieme pass. Del Carpio met een sublieme pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Laime is nu in balbezit. Laime draait met de bal, schiet en ... Tarabillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Pelaes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liadzevich geeft de bal voor. Friberg rent richting de bal. Friberg draait met de bal, schiet en ... Tarabillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:5

69e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. Siscar geeft een lange en hoge pass. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime haalt uit met een fantastische trap. Tarabillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:6

74e minuut.
Pelaes rent richting de bal. Pelaes geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Tarabillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:7

85e minuut.
Tylka geeft de bal voor. Inworp. Liadzevich met een snelle inworp. Ortiz geeft een hoge lob. Friberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 60%, Nacional F.C. 40%.
WilstermannF.C. - Nacional F.C. 0:7