Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spαя†αиS F.C. Nacional F.C.
цонфиденце Tactiek 532 modificado
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Claros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Retratov met een sublieme pass. Narynbaev is nu in balbezit. Narynbaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Magnelli rent richting de bal. Friberg onderschept slim de pass. Friberg draait met de bal, schiet en ... Temesvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - Nacional F.C. 0:1

23e minuut.
Siscar is nu in balbezit. Mabilog verovert de bal door een tackle van achteren. Mabilog geeft een hoge lob. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Holfve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narynbaev is nu in balbezit. Narynbaev passt de bal in één keer door. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Siscar verovert de bal door een tackle van achteren. Siscar speelt de bal door. Narynbaev is nu in balbezit. Narynbaev haalt uit met een fantastische trap. Sistiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jee-Kwoon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magnelli de bal onder controle te krijgen. Sulayman speelt de bal door. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 36%, Nacional F.C. 64%.
Spαя†αиS F.C. - Nacional F.C. 0:1

46e minuut.
Barahona komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Friberg controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinov. Friberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stirling kopt de bal weg. Retratov heeft problemen om de bal te vangen. Laime is nu in balbezit. Laime schiet op doel. Temesvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Burhanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Barahona onderschept slim de pass. Barahona speelt de bal door. Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Wang-Lin geeft de bal voor. Narynbaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Burhanoğlu de bal. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Sistiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 36%, Nacional F.C. 64%.
Spαя†αиS F.C. - Nacional F.C. 0:1