Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caicosos FC Rhaenyritos
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Roig rent richting de bal. Orellana onderschept slim de pass. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carrera rent richting de bal. Carrera geeft een lange en hoge pass. Ojopi probeert de bal aan de voet te houden. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda onderschept slim de pass. Espejo begaat een overtreding. Espejo krijgt een gele kaart. Urenda raakt geblesseerd tijdens het duel. Urenda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Carrera onderschept slim de pass. Carrera passt de bal in één keer door. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Urenda speelt de bal door. Faretta rent richting de bal. Faretta met een sublieme pass. Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Urriolagoitia kopt de bal weg. Daar is Urenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Arredondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caicosos FC 43%, Rhaenyritos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caicosos FC - Rhaenyritos 0:0

47e minuut.
Carrera rent richting de bal. Véliz is nu in balbezit. Carrera rent richting de bal. Véliz is nu in balbezit. Véliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Véliz probeert de bal aan de voet te houden. Urenda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orellana. Urenda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Urenda kan niet meer verder spelen. Prado komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zardan is nu in balbezit. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera geeft een lange en hoge pass. Moreno krijgt zijn hoofd ertegen. Siripaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caicosos FC - Rhaenyritos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caicosos FC 42%, Rhaenyritos 58%.
Caicosos FC - Rhaenyritos 1:0