Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Extrajero Rhaenyritos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Aragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragon geeft de bal voor. Daar is Faretta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Siripaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ewel de bal. Siripaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Liendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto rent richting de bal. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Liendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Liendo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Espejo is nu in balbezit. Gaspar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaspar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Faretta met de inworp. Klungelig pakt Lima de bal. Lima speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado verovert de bal door een tackle van achteren. Machicado met een sublieme pass. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera schiet op doel. Algarañaz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Espejo heeft problemen om de bal te vangen. Machicado is nu in balbezit. Machicado passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Montalvan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arancibia komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo geeft de bal voor. Alzérreca is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Algarañaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - Rhaenyritos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 65%, Rhaenyritos 35%.
CD Extrajero - Rhaenyritos 0:1

69e minuut.
Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado passt de bal in één keer door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Alzérreca heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Alzérreca geeft een hoge lob. Faretta met een sublieme pass. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado onderschept slim de pass. Machicado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Extrajero - Rhaenyritos 0:2

84e minuut.
Faldín geeft de bal voor. Inworp. Lima met de inworp. Machicado rent richting de bal. Machicado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Extrajero 65%, Rhaenyritos 35%.
CD Extrajero - Rhaenyritos 0:2