Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar Chocolatada CF
1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sanka geeft een hoge lob. Villavicencio kopt de bal weg. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mena onderschept slim de pass. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sanka speelt de bal door. Borsari rent richting de bal. Borsari passt de bal met de wreef. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Flores geeft de bal voor. Anguita kopt de bal weg. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Herrera schiet op doel. Avalos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Flores speelt de bal door. Yujra rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera draait met de bal, schiet en ... Avalos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Chocolatada CF 1:0

41e minuut.
Herrera passt de bal in één keer door. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzmanov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kuzmanov kan niet meer verder spelen. MacRobbie komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Herrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie geeft een lange en hoge pass. Yujra heeft problemen om de bal te vangen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Avalos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 36%, Chocolatada CF 64%.
Bolívar - Chocolatada CF 1:0

48e minuut.
Anguita geeft een hoge lob. Villavicencio probeert de bal aan de voet te houden. Flores kopt de bal weg. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Montero kopt de bal weg. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie speelt de bal door. Montero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Anguita is nu in balbezit. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - Chocolatada CF 2:0

67e minuut.
Rivera rent richting de bal. MacRobbie onderschept slim de pass. MacRobbie speelt de bal door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Avalos met een harde bal richting middenveld. Oniṣoarã kopt de bal weg. Klungelig pakt Mena de bal. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt MacRobbie de bal. Araos is nu in balbezit. Araos passt de bal in één keer door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Borsari met de inworp. Klungelig pakt Flores de bal. Flores geeft de bal voor. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 16%, Chocolatada CF 84%.
Bolívar - Chocolatada CF 2:0