Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhaenyritos FC Ubers
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maese trapt de bal weg. Cabezas kopt de bal weg. Zardan is nu in balbezit. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Arano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guilarte rent richting de bal. Guilarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - FC Ubers 0:1

11e minuut.
Doeltrap. Ewel met een harde bal richting middenveld. Pantoja kopt de bal weg. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inclan onderschept slim de pass. Inclan probeert naar een medespeler te passen. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameller rent richting de bal. Ameller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Arano passt de bal in één keer door. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Guilarte rent richting de bal. Guilarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - FC Ubers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhaenyritos 54%, FC Ubers 46%.
Rhaenyritos - FC Ubers 0:2

47e minuut.
Faretta passt de bal met de wreef. Lima rent richting de bal. Lima geeft een lange en hoge pass. Nin Novoa rent richting de bal. Nin Novoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Saenz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orellana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zardan met een snel genomen vrije trap. Machicado kopt de bal weg. Nin Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel rent richting de bal. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja met een sublieme pass. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Arano is nu in balbezit. Arano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhaenyritos - FC Ubers 0:3

67e minuut.
Saenz met de inworp. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een lange en hoge pass. Siripaka bokst de bal weg.

69e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Saenz met een snelle inworp. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhaenyritos 56%, FC Ubers 44%.
Rhaenyritos - FC Ubers 0:3