Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Everton Fútbol Club Chocolatada CF
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Calvimontes probeert naar een medespeler te passen. Merida is nu in balbezit. Calvimontes speelt de bal door. Stirling rent richting de bal. Stirling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Araos is nu in balbezit. Araos geeft een hoge lob. Posadas is nu in balbezit. Posadas schiet op doel. Ramallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton Fútbol Club - Chocolatada CF 0:1

25e minuut.
Canedo probeert naar een medespeler te passen. Araos probeert naar een medespeler te passen. Inti rent richting de bal. Muguertegui onderschept slim de pass. Muguertegui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ponce de León probeert de bal aan de voet te houden. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Ramallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton Fútbol Club - Chocolatada CF 0:2

36e minuut.
Araos verovert de bal door een tackle van achteren. Araos met een sublieme pass. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Muguertegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yujra onderschept slim de pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera met een sublieme pass. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Merida bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera speelt de bal door. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton Fútbol Club 43%, Chocolatada CF 57%.
Everton Fútbol Club - Chocolatada CF 0:2

52e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Merida is nu in balbezit. Carrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrera krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Anguita rent richting de bal. Anguita geeft de bal voor. Muguertegui kopt de bal weg. Posadas is nu in balbezit. Posadas schiet op doel. Ramallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ramallo niet meer kan verder spelen. Reiswig komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Reiswig trapt de bal weg van het doel. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Abaroa rent richting de bal. Abaroa passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Avendaño onderschept slim de pass. Avendaño speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Muguertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... Reiswig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas verovert de bal door een tackle van achteren. Posadas met een sublieme pass. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton Fútbol Club 63%, Chocolatada CF 37%.
Everton Fútbol Club - Chocolatada CF 0:2