Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Cochala Vaca Diez
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Subirana geeft de bal voor. La Pierre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortíz. Ortíz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salvador moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salvador kan niet meer verder spelen. Batlle komt het veld opgelopen.

18e minuut.
La Serna geeft een hoge lob. Inworp. Subirana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batlle rent richting de bal. Batlle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
La Pierre passt de bal in één keer door. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio met een sublieme pass. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zubieta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Faldín de bal. Solíz rent richting de bal. Solíz haalt uit met een fantastische trap. Faldín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Batlle haalt uit met een fantastische trap. Solíz heeft problemen om de bal te vangen. Renjel rent richting de bal. Solíz verovert de bal door een tackle van achteren. Solíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Faldín trapt de bal weg. La Pierre kopt de bal weg. Klungelig pakt La Serna de bal. Solíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiqueno verovert de bal door een tackle van achteren. Chiqueno probeert naar een medespeler te passen. Solíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz haalt uit met een fantastische trap. Faldín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Vaca Diez 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 55%, Vaca Diez 45%.
Academia Cochala - Vaca Diez 0:1

50e minuut.
Solíz probeert de bal met de borst te controleren. Renjel rent richting de bal. Solíz verovert de bal door een tackle van achteren. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
La Pierre is nu in balbezit. La Pierre speelt de bal door. Solíz is nu in balbezit. Solíz draait met de bal, schiet en ... Batlle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Vaca Diez 0:2

59e minuut.
Inworp. Zubieta met een snelle inworp. Chiqueno probeert naar een medespeler te passen. Batlle is nu in balbezit. Batlle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zubieta met een sublieme pass. Bueno is nu in balbezit. Met opzet legt Chiqueno zijn tegenspeler op de grond. Chiqueno krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Batlle is nu in balbezit. Batlle geeft de bal voor. La Serna kan de bal niet met de borst controleren. Batlle is nu in balbezit. Batlle geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 66%, Vaca Diez 34%.
Academia Cochala - Vaca Diez 0:2