Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejo Aymara FRKXII
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Melazzi speelt de bal door. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada geeft de bal voor. Daar is Ayllón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayllón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Biwer rent richting de bal. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos onderschept slim de pass. Zeballos haalt uit met een fantastische trap. Botero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Aymara - FRKXII 0:1

13e minuut.
Tintaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirez geeft een lange en hoge pass. Chaín is nu in balbezit. Biwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pirez passt de bal in één keer door. Ayllón is nu in balbezit. Nagashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos haalt uit met een fantastische trap. Botero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Salces met een sublieme pass. Melazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pittaluga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Aymara 64%, FRKXII 36%.
Viejo Aymara - FRKXII 0:1

56e minuut.
Tintaya rent richting de bal. Salces onderschept slim de pass. Salces passt de bal zonder na te denken. Leigue rent richting de bal. Leigue schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viejo Aymara - FRKXII 1:1

59e minuut.
Magurno geeft een lange en hoge pass. Melazzi kopt de bal weg. Arteaga probeert de bal aan de voet te houden. Leigue bereikt de bal nog maar net als eerste. Leigue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lino geeft de bal voor. Inworp. Melazzi met de inworp. Pirez is nu in balbezit. Pirez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zeballos de bal. Ayllón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejo Aymara - FRKXII 1:2

87e minuut.
Gareca verovert de bal door een tackle van achteren. Gareca geeft de bal voor. Espada probeert naar een medespeler te passen. Leigue rent richting de bal. Leigue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salces is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viejo Aymara - FRKXII 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejo Aymara 45%, FRKXII 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viejo Aymara - FRKXII 2:2