Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia FC FRKXII
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.9
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Chura is nu in balbezit. Babastro rent richting de bal. Zeballos verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos schiet op doel. Urey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - FRKXII 0:1

6e minuut.
Babastro geeft een hoge lob. Amelunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya is nu in balbezit. Amelunge verovert de bal door een tackle van achteren. Amelunge schiet op doel. Davalos bokst de bal weg.

11e minuut.
Pirez is nu in balbezit. Chura is nu in balbezit. Pirez onderschept slim de pass. Pirez probeert naar een medespeler te passen. Zeballos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - FRKXII 0:2

14e minuut.
Tintaya is nu in balbezit. Pirez passt de bal zonder na te denken. Zeballos is nu in balbezit. Tordoya is nu in balbezit. Tordoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Inworp. Espada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Davalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya verovert de bal door een tackle van achteren. Babastro onderschept slim de pass. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - FRKXII 1:2

41e minuut.
Tordoya is nu in balbezit. Zeballos rent richting de bal. Zeballos passt de bal in één keer door. Ayllón is nu in balbezit. Ayllón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Inworp. Gareca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babastro is nu in balbezit. Tordoya verovert de bal door een tackle van achteren. Tordoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 58%, FRKXII 42%.
Academia FC - FRKXII 1:2

54e minuut.
Gareca is nu in balbezit. Gareca geeft een hoge lob. Ayllón kopt de bal weg. Zeballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ybarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cadima komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pirez is nu in balbezit. Pirez geeft de bal voor. Calvo rent richting de bal. Ayllón verovert de bal door een tackle van achteren. Ayllón geeft de bal voor. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Roig rent richting de bal. Zeballos onderschept slim de pass. Zeballos geeft de bal voor. Ayllón springt en kopt de bal. Urey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - FRKXII 1:3

67e minuut.
Melazzi geeft een lange en hoge pass. Tordoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chura begaat een overtreding. Tordoya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tordoya kan niet meer verder spelen. Biwer komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cadima verovert de bal door een tackle van achteren. Cadima geeft een lange en hoge pass. Inworp. Araos met een snelle inworp. Espada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cabrerizo geeft een hoge lob. Inworp. Melazzi met een snelle inworp. Biwer is nu in balbezit. Biwer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 60%, FRKXII 40%.
Academia FC - FRKXII 1:3