Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Cochala AS Less
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio geeft de bal voor. Mier probeert de bal met de borst te controleren. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 57%, AS Less 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Cochala - AS Less 0:0

49e minuut.
Faldín speelt de bal door. Kudaka kopt de bal weg. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz rent richting de bal. Ortíz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Egüez onderschept slim de pass. Egüez passt de bal met de wreef. Crapuzzi rent richting de bal. Crapuzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Kudaka de bal. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal met de wreef. Crapuzzi rent richting de bal. Crapuzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudaka is nu in balbezit. Kudaka passt de bal in één keer door. Ortíz rent richting de bal. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudaka. Kudaka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Llanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Aramayo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Crapuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno onderschept slim de pass. Egüez onderschept slim de pass. Egüez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 54%, AS Less 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia Cochala - AS Less 0:0