Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cochabamba Fc AS Less
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Aramayo rent richting de bal. Aramayo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crapuzzi de bal. Crapuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Callisaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medeiros rent richting de bal. Medeiros met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 49%, AS Less 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Cochabamba Fc - AS Less 0:0

49e minuut.
Egüez schiet op doel. Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Costabal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago met een snelle inworp. Egüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüez geeft een lange en hoge pass. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Alem rent richting de bal. Crapuzzi is nu in balbezit. Crapuzzi schiet op doel. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - AS Less 0:1

84e minuut.
Araúz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea geeft een hoge lob. Alem rent richting de bal. Alem draait met de bal, schiet en ... Langenbacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ortega kopt de bal weg. Montoya rent richting de bal. Medeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 62%, AS Less 38%.
Atletico Cochabamba Fc - AS Less 0:1