Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litoral Pieces Nakada FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Anzaldo onderschept slim de pass. Anzaldo met een sublieme pass. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Choquere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Litoral Pieces - Nakada FC 0:1

24e minuut.
Erlwein met de inworp. Luján heeft problemen om de bal te vangen. Nürmberg met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. Montaño rent richting de bal. Montaño passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nürmberg onderschept slim de pass. Nürmberg speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Choquere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litoral Pieces 53%, Nakada FC 47%.
Litoral Pieces - Nakada FC 0:1

60e minuut.
Luján is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Luján tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinoza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Espinoza kan niet meer verder spelen. Portillo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Guillén met een sublieme pass. Anzaldo is nu in balbezit. Anzaldo geeft de bal voor. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Avendaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Avendaño geeft een hoge lob. Payno heeft problemen om de bal te vangen. Payno geeft een hoge lob. Galindo probeert de bal met de borst te controleren. Decker bokst de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal zonder na te denken. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Litoral Pieces - Nakada FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litoral Pieces 51%, Nakada FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litoral Pieces - Nakada FC 1:1