Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cochabamba Fc Academia FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Mallea met een sublieme pass. Chura rent richting de bal. Chura passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Araos is nu in balbezit. Alem bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos begaat een overtreding. Alem wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alem kan niet meer verder spelen. Araúz komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Solares is nu in balbezit. Espada onderschept slim de pass. Daar is Amelunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Babastro geeft de bal voor. Costabal is nu in balbezit. Amelunge verovert de bal door een tackle van achteren. Amelunge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Babastro probeert naar een medespeler te passen. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares probeert naar een medespeler te passen. Araos rent richting de bal. Araos draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Rubio speelt de bal door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada probeert naar een medespeler te passen. Amelunge rent richting de bal. Amelunge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 49%, Academia FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Cochabamba Fc - Academia FC 0:0

66e minuut.
Costabal rent richting de bal. Costabal passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Academia FC 1:0

71e minuut.
Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo begaat een overtreding. Mallea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solares komt bij de bal en schiet. Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Callisaya springt en kopt de bal. Klungelig pakt Cabrerizo de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Araos geeft de bal voor. Klungelig pakt Roig de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Academia FC 2:0

75e minuut.
Cabrerizo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araos rent richting de bal. Araos haalt uit met een fantastische trap. Urey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Academia FC 3:0

80e minuut.
Solares geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 52%, Academia FC 48%.
Atletico Cochabamba Fc - Academia FC 3:0