Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Cochala Nakada FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Conde speelt de bal door. Hëw rent richting de bal. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Nakada FC 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García met de inworp. Faldín is nu in balbezit. Nürmberg onderschept slim de pass. Nürmberg geeft een hoge lob. Blacutt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pierola rent richting de bal. Pierola geeft een hoge lob. Renjel heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Renjel verovert de bal door een tackle van achteren. Anzaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Anzaldo passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Anzaldo de bal. Renjel rent richting de bal. Anzaldo begaat een overtreding. Anzaldo krijgt een gele kaart. Renjel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Renjel kan niet meer verder spelen. Murillo komt het veld opgelopen. Crespo controleert de bal met de borst. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ortíz zijn tegenspeler op de grond. Ortíz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Anzaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Anzaldo probeert naar een medespeler te passen. Romay geeft een lange en hoge pass. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Nakada FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 51%, Nakada FC 49%.
Academia Cochala - Nakada FC 0:2

53e minuut.
Montaño passt de bal zonder na te denken. Anzaldo met een sublieme pass. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Faldín rent richting de bal. Faldín passt de bal met de wreef. Anzaldo rent richting de bal. Kudaka onderschept slim de pass. Kudaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Nakada FC 1:2

60e minuut.
Nürmberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nürmberg passt de bal in één keer door. La Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kudaka rent richting de bal. Kudaka schiet op doel. Klungelig pakt Pierola de bal. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Hëw de bal. Hëw geeft de bal voor. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Blacutt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Cochala - Nakada FC 1:3

81e minuut.
La Serna kopt de bal weg. Klungelig pakt Murillo de bal. Montalvan probeert naar een medespeler te passen. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Cochala 57%, Nakada FC 43%.
Academia Cochala - Nakada FC 1:3