Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blooming real pumas
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Comay kopt de bal weg. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal met de wreef. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Quiñones passt de bal in één keer door. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian maakt een afschuwelijke overtreding. Adrian krijgt een gele kaart. Bordaberry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bordaberry kan niet meer verder spelen. Stirling komt het veld opgelopen.

19e minuut.
da Costa trapt de bal weg. Crapuzzi rent richting de bal. Comay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crapuzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Crapuzzi met een snel genomen vrije trap. Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Medrano is nu in balbezit. Medrano geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal met de borst te controleren. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado passt de bal met de wreef. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Castello probeert naar een medespeler te passen. Comay rent richting de bal. Dorigo begaat een overtreding. Dorigo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Crapuzzi is nu in balbezit. Crapuzzi probeert naar een medespeler te passen. Stirling rent richting de bal. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 40%, real pumas 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blooming - real pumas 0:0

59e minuut.
Machicado met een sublieme pass. Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella met een sublieme pass. Céspedes rent richting de bal. Céspedes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blooming - real pumas 1:0

66e minuut.
Inca geeft een lange en hoge pass. Castello probeert de bal met de borst te controleren. Stirling rent richting de bal. Stirling haalt uit met een fantastische trap. Altamirano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blooming - real pumas 1:1

71e minuut.
Burela met een sublieme pass. Castello probeert de bal aan de voet te houden. Barrancos is nu in balbezit. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Adrian rent richting de bal. Adrian met een sublieme pass. Céspedes rent richting de bal. Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Moscoso trapt de bal weg van het doel. Barrancos rent richting de bal. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Stirling heeft problemen om de bal te vangen. Stirling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crapuzzi probeert naar een medespeler te passen. Machicado geeft een lange en hoge pass. Daar is da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Stirling is nu in balbezit. Stirling passt de bal zonder na te denken. Barrancos is nu in balbezit. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Rivera met de inworp. Cardozo is nu in balbezit. Barrancos rent richting de bal. Barrancos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blooming 48%, real pumas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blooming - real pumas 1:1