Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bol1019 Club Atlético Irregulares
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna onderschept slim de pass. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bol1019 - Club Atlético Irregulares 1:0

10e minuut.
Berriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Choquere onderschept slim de pass. Choquere probeert naar een medespeler te passen. Falero is nu in balbezit. Falero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met de inworp. Daar is Cortes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cortes neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Choquere verovert de bal door een tackle van achteren. Choquere speelt de bal door. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Sorocori verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada onderschept slim de pass. Lozada haalt uit met een fantastische trap. Taritolay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bol1019 - Club Atlético Irregulares 2:0

42e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Falero onderschept slim de pass. Falero haalt uit met een fantastische trap. Bengolea probeert wanhopig de bal te grijpen. Rea verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
bol1019 - Club Atlético Irregulares 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bol1019 46%, Club Atlético Irregulares 54%.
bol1019 - Club Atlético Irregulares 2:1

49e minuut.
Correa is nu in balbezit. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioja probeert naar een medespeler te passen. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap. Taritolay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Cortes is nu in balbezit. Mujica begaat een overtreding. Mujica krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Abaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea verovert de bal door een tackle van achteren. Rea met een sublieme pass. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sorocori probeert naar een medespeler te passen. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bermúdez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bermúdez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Rioja probeert naar een medespeler te passen. Mujica is nu in balbezit. Osuna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osuna krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rioja geeft een lange en hoge pass. Daar is Egüez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero draait met de bal, schiet en ... Bengolea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bol1019 43%, Club Atlético Irregulares 57%.
bol1019 - Club Atlético Irregulares 2:1