Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itzel fc real pumas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gallo kopt de bal weg. Ferrufino rent richting de bal. Crapuzzi begaat een overtreding. Ferrufino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ferrufino kan niet meer verder spelen. Leitao komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo rent richting de bal. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Calabi met de inworp. Barra geeft een hoge lob. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barrancos onderschept slim de pass. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Gismondi is nu in balbezit. Bordaberry onderschept slim de pass. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Machicado verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos speelt de bal door. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Crapuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Crapuzzi met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry verovert de bal door een tackle van achteren. Bordaberry schiet op doel. Alpire probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 56%, real pumas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
itzel fc - real pumas 0:0

51e minuut.
Dorigo geeft de bal voor. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones geeft een hoge lob. Cubillos bokst de bal weg.

60e minuut.
Alí speelt de bal door. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo rent richting de bal. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 63%, real pumas 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
itzel fc - real pumas 0:0