Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Centro LINUX
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kolher kopt de bal weg. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa onderschept slim de pass. Pachi rent richting de bal. Pachi haalt uit met een fantastische trap. Frerking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ortíz met een sublieme pass. Peredo rent richting de bal. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo speelt de bal door. Ortíz rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Decker verovert de bal door een tackle van achteren. Decker geeft de bal voor. Klungelig pakt Carrara de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Revueltas rent richting de bal. Revueltas speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel. Osinaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Centro - LINUX 0:1

43e minuut.
Limpias is nu in balbezit. Limpias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortíz de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 52%, LINUX 48%.
Team Centro - LINUX 0:1

54e minuut.
Ortíz geeft een lange en hoge pass. Limpias rent richting de bal. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias onderschept slim de pass. Limpias geeft een hoge lob. Osinaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Limpias speelt de bal door. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo passt de bal in één keer door. Decker is nu in balbezit. Decker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hage probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez met een sublieme pass. Pachi is nu in balbezit. Pachi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales begaat een overtreding. Gonzales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Centro 65%, LINUX 35%.
Team Centro - LINUX 0:1