Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Porteño Nor Extrajero
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willka met de inworp. Orozco rent richting de bal. Orozco schiet op doel. Soleto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roncal is nu in balbezit. Roncal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tito met de inworp. Chumacero probeert naar een medespeler te passen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco rent richting de bal. Fresco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fresco krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tito speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Quisbert rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tito rent richting de bal. Osuna onderschept slim de pass. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Náyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dutra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chumacero met de inworp. Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aragon geeft een hoge lob. Inworp. Chumacero met een snelle inworp. Klungelig pakt Orozco de bal. Orozco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Porteño 59%, Nor Extrajero 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Porteño - Nor Extrajero 0:0

51e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal zonder na te denken. Magurno rent richting de bal. Magurno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Porteño - Nor Extrajero 1:0

77e minuut.
Willka met een sublieme pass. Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncal draait met de bal, schiet en ... Soleto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Porteño - Nor Extrajero 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Porteño 42%, Nor Extrajero 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Porteño - Nor Extrajero 1:1