Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina FC`` Green 2 Quinas
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Aspiazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzanero rent richting de bal. Manzanero passt de bal in één keer door. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Siñani kopt de bal weg. Klungelig pakt Alfaro de bal. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Qinallata de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aspiazu geeft een hoge lob. Chura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manzanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanero geeft een lange en hoge pass. Prelić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Alfaro de bal onder controle te krijgen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal met de wreef. Daar is Prelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski met een sublieme pass. Daar is Qinallata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelić rent richting de bal. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aragon trapt de bal weg. Manzanero kopt de bal weg. Siñani rent richting de bal. Siñani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Avaroma geeft een hoge lob. Dzik rent richting de bal. Montoya onderschept slim de pass. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Gielens komt het veld opgelopen. Lavandera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 34%, Green 2 Quinas 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina FC`` - Green 2 Quinas 0:0

49e minuut.
Aspiazu geeft een hoge lob. Chura probeert de bal aan de voet te houden. Gielens is nu in balbezit. Prelić rent richting de bal. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Green 2 Quinas 1:0

55e minuut.
Chura rent richting de bal. Manzanero onderschept slim de pass. Manzanero passt de bal met de wreef. Gielens is nu in balbezit. Gielens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Green 2 Quinas 2:0

63e minuut.
Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Manzanero rent richting de bal. Espada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzanero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manzanero kan niet meer verder spelen. Espada geeft een lange en hoge pass. Renjel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Prelić kopt de bal weg. Manzanero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gielens rent richting de bal. Gielens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Green 2 Quinas 3:0

72e minuut.
Quintana met een sublieme pass. Zabaleta is nu in balbezit. Manzanero maakt een afschuwelijke overtreding. Manzanero krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 51%, Green 2 Quinas 49%.
Platina FC`` - Green 2 Quinas 3:0