Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nor Extrajero Tribal Quechua
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Tito rent richting de bal. Met opzet legt Linares zijn tegenspeler op de grond. Linares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Tito rent richting de bal. Isurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Isurza geeft een hoge lob. Daher rent richting de bal. Daher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendt geeft een lange en hoge pass. Daar is Daher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nor Extrajero - Tribal Quechua 0:1

13e minuut.
Roncal heeft problemen om de bal te vangen. Daher verovert de bal door een tackle van achteren. Cronenbold rent richting de bal. Daher onderschept slim de pass. Daher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Uskamayta kopt de bal weg. Daar is Tito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daher is nu in balbezit. Daher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nor Extrajero - Tribal Quechua 0:2

25e minuut.
Revueltas is nu in balbezit. Uskamayta onderschept slim de pass. Uskamayta probeert naar een medespeler te passen. Daher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nor Extrajero - Tribal Quechua 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nor Extrajero 61%, Tribal Quechua 39%.
Nor Extrajero - Tribal Quechua 0:3

47e minuut.
Rubio probeert naar een medespeler te passen. Roncal rent richting de bal. Wendt rent richting de bal. Roncal onderschept slim de pass. Roncal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zabaleta trapt de bal weg. Tito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio maakt een afschuwelijke overtreding. Rubio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Isurza speelt de bal door. Cronenbold rent richting de bal. Cronenbold met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nor Extrajero 43%, Tribal Quechua 57%.
Nor Extrajero - Tribal Quechua 0:3