Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adabys FC 19Tecu99
Defend Tactiek 451
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Urquidi de bal. Carolini onderschept slim de pass. Carolini probeert naar een medespeler te passen. Maute Saravia is nu in balbezit. Maute Saravia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yugar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carranza komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Urquidi verovert de bal door een tackle van achteren. Torres rent richting de bal. Urquidi onderschept slim de pass. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Löhner rent richting de bal. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quiroz de bal. Barba rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Löhner geeft de bal voor. Dominguez rent richting de bal. Lozada rent richting de bal. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde speelt de bal door. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 55%, 19Tecu99 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adabys FC - 19Tecu99 0:0

48e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Barra rent richting de bal. Barra passt de bal zonder na te denken. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervantes zal de hoekschop nemen. Oliveira met een sublieme pass. Mustafa heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervantes zal de hoekschop nemen. Lozada is nu in balbezit. Lozada draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza onderschept slim de pass. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Barba rent richting de bal. Barba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - 19Tecu99 0:1

67e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres met een sublieme pass. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Löhner probeert de bal aan de voet te houden. Barba rent richting de bal. Barba schiet op doel. Paal! Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Carranza passt de bal in één keer door. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros rent richting de bal. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adabys FC - 19Tecu99 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 57%, 19Tecu99 43%.
Adabys FC - 19Tecu99 0:2