Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chokos Club Minero
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Santisteban passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muguertegui is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soto zijn tegenspeler op de grond. Soto krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Vidaurre de bal. Vidaurre passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Club Minero 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chokos 41%, Club Minero 59%.
chokos - Club Minero 1:0

47e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban met een sublieme pass. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vidaurre passt de bal met de wreef. Kuajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Muguertegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Calero met een sublieme pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui is nu in balbezit. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Calero onderschept slim de pass. Calero geeft de bal voor. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ... Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Vega geeft de bal voor. Kuajara is nu in balbezit. Muguertegui onderschept slim de pass. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Herbas met een sublieme pass. Gato onderschept slim de pass. Dutra is nu in balbezit. Dutra haalt uit met een fantastische trap. Loma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Loma met een harde bal richting middenveld. Vidaurre met een sublieme pass. Kuajara rent richting de bal. Muguertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Palacios trapt de bal weg van het doel. Jiménez kopt de bal weg. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chokos 34%, Club Minero 66%.
chokos - Club Minero 1:0