Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df West Canclón Albion
b Tactiek WingGame
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.5 gemiddelde waardering 68.6
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kürşat passt de bal in één keer door. Blank is nu in balbezit. Blank passt de bal zonder na te denken. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Blank is nu in balbezit. Blank passt de bal in één keer door. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Marcillo kopt de bal weg. Daar is Strugarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaeken rent richting de bal. Jaeken schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chele rent richting de bal. Chele passt de bal met de wreef. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. Jaeken springt en kopt de bal. Saviola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina passt de bal zonder na te denken. Daar is Strugarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Livadiotis is nu in balbezit. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kum. Kum krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pendleton kopt de bal weg. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal in één keer door. Jaeken rent richting de bal. Jaeken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 0:1

32e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina geeft een hoge lob. Morillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kürşat onderschept slim de pass. Kürşat probeert naar een medespeler te passen. Blank rent richting de bal. Blank geeft een lange en hoge pass. Jaeken springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 61%, West Canclón Albion 39%.
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 0:1

49e minuut.
Kum is nu in balbezit. Kum geeft een lange en hoge pass. Jaeken rent richting de bal. Jaeken draait met de bal, schiet en ... Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 0:2

50e minuut.
Yánez met een snelle inworp. Morillo geeft een hoge lob. Gaudin rent richting de bal. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 1:2

60e minuut.
Jaeken controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fahrni komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Lalama komt het veld opgelopen. Cuétara komt het veld opgelopen. Chele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank passt de bal zonder na te denken. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hilal speelt de bal door. Livadiotis rent richting de bal. García Pérez onderschept slim de pass. García Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 2:2

77e minuut.
Kum rent richting de bal. Kum passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel. Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 2:3

81e minuut.
Strugarek rent richting de bal. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu passt de bal in één keer door. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Saviola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 2:4

83e minuut.
Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Saviola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Daar is Theodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel. Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 60%, West Canclón Albion 40%.
Borussia Dortmund df - West Canclón Albion 2:5