Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce Borussia Dortmund df
Sergioneta 1 Tactiek b
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Trundle speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 0:1

6e minuut.
Rancati is nu in balbezit. Aksu verovert de bal door een tackle van achteren. Aksu passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel. Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 1:1

25e minuut.
Breckinridge passt de bal in één keer door. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yánez kopt de bal weg. Morillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trundle. Trundle krijgt een gele kaart. Morillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gasol Gasolina komt bij de bal en schiet. Apić bokst de bal weg.

31e minuut.
Yerli met een sublieme pass. Cerovina rent richting de bal. Cerovina passt de bal in één keer door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hilal passt de bal zonder na te denken. Farfán speelt de bal door. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ... Apić bokst de bal weg.

39e minuut.
Aksu rent richting de bal. Aksu speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Marcillo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 2:1

42e minuut.
Morillo rent richting de bal. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Apić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 2:2

44e minuut.
Gasol Gasolina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerovina is nu in balbezit. Cerovina geeft een hoge lob. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Granda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 49%, Borussia Dortmund df 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 2:2

46e minuut.
Velicu geeft een lange en hoge pass. Breckinridge geeft een hoge lob. Aksu is nu in balbezit. Aksu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 3:2

55e minuut.
Czecholiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yerli speelt de bal door. Breckinridge probeert naar een medespeler te passen. Aksu is nu in balbezit. Aksu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aksu geeft de bal voor. Granda met een sublieme pass. Breckinridge kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hilal kopt de bal weg. Yánez is nu in balbezit. Breckinridge is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Grisales kopt de bal weg. Yánez met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Grisales de bal onder controle te krijgen. Cerovina rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Velicu de bal. Blanco rent richting de bal. Velicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blanco kan niet meer verder spelen. Ukonaho komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Breckinridge passt de bal in één keer door. Velicu is nu in balbezit. Ukonaho verovert de bal door een tackle van achteren. Marcillo verovert de bal door een tackle van achteren. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 39%, Borussia Dortmund df 61%.
ÍdoloBarce - Borussia Dortmund df 3:2