Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlétic Fc F.C BRANCOS
343 Tactiek ZIDANE
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Feljić passt de bal in één keer door. Daar is Monteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Aviles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mircea raakt geblesseerd tijdens het duel. Mircea met een snel genomen vrije trap. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:1

4e minuut.
Monteros is nu in balbezit. Monteros probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Centrone rent richting de bal. Centrone passt de bal met de wreef. Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka draait met de bal, schiet en ... Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:2

9e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Monteros kopt de bal weg. Feljić speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Simpson probeert naar een medespeler te passen. Galinho kopt de bal weg. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Viguensa geeft een hoge lob. Stăvaru kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:3

13e minuut.
Feljić geeft een hoge lob. Viguensa kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:4

16e minuut.
Konopecki passt de bal in één keer door. Galinho rent richting de bal. Galinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Sojka de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Menéndez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:5

20e minuut.
Centrone onderschept slim de pass. Centrone geeft een hoge lob. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:6

22e minuut.
Inworp. Feljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oribe probeert naar een medespeler te passen. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal in één keer door. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:7

26e minuut.
Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki met een sublieme pass. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Centrone rent richting de bal. Centrone met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:8

31e minuut.
Pelizzaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aranda komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Galinho passt de bal met de wreef. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft een hoge lob. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:9

33e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Inworp. Galinho met de inworp. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:10

36e minuut.
Pises is nu in balbezit. Pises probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sojka haalt uit met een fantastische trap. Simpson speelt de bal door. Galinho kopt de bal weg. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Mircea geeft een hoge lob. Sojka controleert de bal met de borst. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:11

43e minuut.
Centrone is nu in balbezit. Centrone met een sublieme pass. Konopecki controleert de bal met de borst. Mircea geeft een hoge lob. Sojka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Viguensa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aranda rent richting de bal. Aranda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 89%, F.C BRANCOS 11%.
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:11

47e minuut.
Mircea met een sublieme pass. Centrone is nu in balbezit. Centrone met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Centrone is nu in balbezit. Centrone passt de bal met de wreef. Menéndez onderschept slim de pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:12

51e minuut.
Galinho met de inworp. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki geeft de bal voor. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:13

51e minuut.
Estaisa met een sublieme pass. Daar is Monteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estaisa is nu in balbezit. Sojka onderschept slim de pass. Sojka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Viguensa kopt de bal weg. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Simpson probeert naar een medespeler te passen. Estrada speelt de bal door. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:14

60e minuut.
Aviles rent richting de bal. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal met de wreef. Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:15

63e minuut.
Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:16

64e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Konopecki passt de bal met de wreef. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:17

70e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Sojka rent richting de bal. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:18

73e minuut.
Centrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka rent richting de bal. Sojka met een sublieme pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:19

74e minuut.
Daar is Pises, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Galinho met een snelle inworp. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Menéndez trapt de bal weg. Galinho kopt de bal weg. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Mircea heeft problemen om de bal te vangen. Mircea passt de bal in één keer door. Sojka rent richting de bal. Sojka draait met de bal, schiet en ... Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:20

84e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal in één keer door. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:21

88e minuut.
Daar is Saldarriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:22

88e minuut.
Estaisa probeert naar een medespeler te passen. Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka onderschept slim de pass. Sojka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Simpson trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Aviles de bal. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 87%, F.C BRANCOS 13%.
Atlétic Fc - F.C BRANCOS 0:23