Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AttackEnemy diaMANhardUTDfan
my-442 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 25.5
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Imre Mat rent richting de bal. Omar onderschept slim de pass. Omar speelt de bal door. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ladzim is nu in balbezit. Daar is bin Johar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladzim rent richting de bal. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar geeft een lange en hoge pass. Samuel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
bin Sulog is nu in balbezit. Hidzan rent richting de bal. Hidzan met een sublieme pass. Kahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kahar rent richting de bal. bin Awang probeert de bal met de borst te controleren. bin Soh rent richting de bal. Kahar onderschept slim de pass. Kahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
bin Mohd Noor probeert naar een medespeler te passen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ladzim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ladzim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zainizam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zainizam kan niet meer verder spelen.

31e minuut.
Imre Mat speelt de bal door. Omar rent richting de bal. Omar probeert naar een medespeler te passen. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 1:0

40e minuut.
Daar is Kahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Soh geeft een hoge lob. Jamaluddin kopt de bal weg. Basałaj rent richting de bal. Basałaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AttackEnemy 61%, diaMANhardUTDfan 39%.
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 2:0

47e minuut.
Basałaj is nu in balbezit. Basałaj geeft een lange en hoge pass. Jamaluddin is nu in balbezit. Jamaluddin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Basałaj de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj passt de bal in één keer door. Jamaluddin rent richting de bal. Jamaluddin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Basałaj rent richting de bal. Basałaj draait met de bal, schiet en ... bin Musa heeft problemen om de bal te vangen. Basałaj rent richting de bal. Basałaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 3:0

78e minuut.
bin Johar heeft problemen om de bal te vangen. bin Johar met een sublieme pass. bin Sulog is nu in balbezit. Kahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kahar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 3:1

80e minuut.
Imre Mat met een sublieme pass. Daar is bin Soh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Soh geeft een hoge lob. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
bin Nik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nik passt de bal in één keer door. bin Sulog heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AttackEnemy 48%, diaMANhardUTDfan 52%.
AttackEnemy - diaMANhardUTDfan 3:1