Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diaMANhardUTDfan Sleepy
442 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 32.8
average Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski passt de bal in één keer door. Daar is Denk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
bin Abdul Hamida is nu in balbezit. bin Abdul Hamida met een sublieme pass. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamri Hasan is nu in balbezit. Zamri Hasan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
bin Abdul Hamida rent richting de bal. bin Abdul Hamida geeft een lange en hoge pass. Zamri Hasan rent richting de bal. Zamri Hasan draait met de bal, schiet en ... Ahmed werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ladzim speelt de bal door. bin Ithnin probeert naar een medespeler te passen. Doveri is nu in balbezit. Doveri geeft een lange en hoge pass. bin Ithnin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dalca met een sublieme pass. bin Abdul Hamida is nu in balbezit. bin Abdul Hamida passt de bal zonder na te denken. Salaman is nu in balbezit. Salaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman draait met de bal, schiet en ... Ahmed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diaMANhardUTDfan - Sleepy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diaMANhardUTDfan 71%, Sleepy 29%.
diaMANhardUTDfan - Sleepy 0:1

52e minuut.
Michalikowski kopt de bal weg. Kahar rent richting de bal. Kahar passt de bal met de wreef. Hidzan rent richting de bal. Hidzan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris draait met de bal, schiet en ... Sapiee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diaMANhardUTDfan - Sleepy 1:1

57e minuut.
Saad met een sublieme pass. Kahar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ma’rup is nu in balbezit. Kahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kahar schiet op doel. Sapiee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
bin Meri geeft een lange en hoge pass. Zamri Hasan kopt de bal weg. bin Abdul Ghani probeert naar een medespeler te passen. Kahar heeft problemen om de bal te vangen. Kahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diaMANhardUTDfan 52%, Sleepy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diaMANhardUTDfan - Sleepy 1:1