Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 13:24
  • Competitiewedstrijd: Super League
  • Stadion: UMNO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3088
UMNO diaMANhardUTDfan
433 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 25.3
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Segers speelt de bal door. Roşca speelt de bal door. Wallmofeldt heeft problemen om de bal te vangen. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 1:0

4e minuut.
Roşca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romano de Santana komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Saad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers passt de bal zonder na te denken. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 2:0

21e minuut.
Binescu geeft de bal voor. Hodal kopt de bal weg. Wallmofeldt heeft problemen om de bal te vangen. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hodal probeert naar een medespeler te passen. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Segers rent richting de bal. Saad verovert de bal door een tackle van achteren. Saad passt de bal met de wreef. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt speelt de bal door. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Ahmed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ... bin Md Mustaffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campuzano zal de hoekschop nemen. Romano de Santana maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahmed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 3:0

37e minuut.
Bango met een snelle inworp. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana geeft een hoge lob. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Segers speelt de bal door. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana passt de bal zonder na te denken. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Campuzano passt de bal in één keer door. Hodal rent richting de bal. Hodal passt de bal in één keer door. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 32%, diaMANhardUTDfan 68%.
UMNO - diaMANhardUTDfan 4:0

51e minuut.
Segers kopt de bal weg. Hodal heeft problemen om de bal te vangen. Hodal passt de bal zonder na te denken. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Danzer is nu in balbezit. bin Johar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Johar met een sublieme pass. Kahar rent richting de bal. Kahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bango met een snelle inworp. Romano de Santana geeft een hoge lob. Hodal rent richting de bal. Hodal draait met de bal, schiet en ... Ahmed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
bin Md Mustaffa geeft een lange en hoge pass. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Ladzim verovert de bal door een tackle van achteren. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 5:0

76e minuut.
Kahar passt de bal in één keer door. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hodal rent richting de bal. bin Abdul Ghani probeert naar een medespeler te passen. Segers speelt de bal door. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ... Ahmed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Danzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano speelt de bal door. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Hodal kopt de bal weg. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wallmofeldt is nu in balbezit. Romano de Santana rent richting de bal. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert bin Md Mustaffa de bal onder controle te krijgen. Hodal rent richting de bal. Hodal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - diaMANhardUTDfan 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 26%, diaMANhardUTDfan 74%.
UMNO - diaMANhardUTDfan 6:0