Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuala Lumpur City Nasty Cockatoos
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Che Lah is nu in balbezit. Che Lah passt de bal met de wreef. bin Mahamadi rent richting de bal. Hj Yakup onderschept slim de pass. Hj Yakup schiet op doel. bin Meri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
bin A. Rahman geeft de bal voor. Omar probeert de bal met de borst te controleren. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar onderschept slim de pass. Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 0:1

11e minuut.
Daar is Che Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Che Lah geeft een hoge lob. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. Omar rent richting de bal. Omar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hamid de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
bin Bahauddin is nu in balbezit. bin Mohd Sad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Bahauddin raakt geblesseerd tijdens het duel. bin A. Rahman met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt bin Hussin de bal. bin Abdul Ghani geeft de bal voor. Hj Yakup rent richting de bal. Hj Yakup draait met de bal, schiet en ... bin Meri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 1:1

20e minuut.
Raja Hassan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jaffar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Yusof is nu in balbezit. bin Mohd Yusof haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arsat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bahauddin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Bahauddin probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
bin Abdul Ghani passt de bal met de wreef. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. bin Ahmad Shariffuddin geeft de bal voor. bin Jaffar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaffar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
bin Ali Mat passt de bal zonder na te denken. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Yusoff begaat een overtreding. bin Yusoff krijgt een gele kaart.

27e minuut.
bin Meri met een sublieme pass. bin Mohd Yusof rent richting de bal. bin Mohd Yusof passt de bal in één keer door. Daar is Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omar schiet op doel. Zainal Abidin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Omar rent richting de bal. bin Jaffar is nu in balbezit. bin Jaffar passt de bal met de wreef. bin Mohd Yusof rent richting de bal. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuala Lumpur City 50%, Nasty Cockatoos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 1:1

48e minuut.
Raja Hassan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jaffar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Yusof rent richting de bal. bin Mohd Yusof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hamid geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hj Yakup de bal onder controle te krijgen. bin Hussin rent richting de bal. Hj Yakup verovert de bal door een tackle van achteren. Hj Yakup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Mohamad Nawi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Nawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 2:1

62e minuut.
bin Misbah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof onderschept slim de pass. bin Mohd Yusof geeft een hoge lob. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar schiet op doel. De bal raakt de paal. Zainal Abidin speelt de bal door. bin Mohd Sad geeft een lange en hoge pass. Omar is nu in balbezit. Omar schiet op doel. bin Muhammad Fahmi heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuala Lumpur City 54%, Nasty Cockatoos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuala Lumpur City - Nasty Cockatoos 2:2