Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BOZRAPARA Stirling Doves
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
bin Mahamad geeft een hoge lob. bin Tuan Shaari heeft problemen om de bal te vangen. bin Tuan Shaari passt de bal zonder na te denken. Ahmad Sabri is nu in balbezit. Ahmad Sabri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
bin Saiban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmat maakt een afschuwelijke overtreding. bin Saiban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Abd Malek met een snel genomen vrije trap. Nelmon is nu in balbezit. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZRAPARA - Stirling Doves 0:1

19e minuut.
Rahmat passt de bal zonder na te denken. Ahmad Sabri rent richting de bal. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BOZRAPARA - Stirling Doves 1:1

29e minuut.
bin Mahamad met de inworp. bin Saiban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rahmat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadzim geeft een hoge lob. Ahmad Sabri heeft problemen om de bal te vangen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Saleh trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Zaini kopt de bal weg. bin Sheikh Abu Bakar speelt de bal door. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 38%, Stirling Doves 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BOZRAPARA - Stirling Doves 1:1

52e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar onderschept slim de pass. bin Sheikh Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. Rahman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu Bakar is nu in balbezit. Abu Bakar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rahman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Bakar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohd Zaini rent richting de bal. bin Mohd Zaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 47%, Stirling Doves 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BOZRAPARA - Stirling Doves 1:1