Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Tapirs CR7 Manager Legacy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Hisham Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Idrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham Ibrahim begaat een overtreding. bin Mohd Idrus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tengku Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Bashri heeft problemen om de bal te vangen. bin Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Awang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 1:0

26e minuut.
Sabian bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Soimpon onderschept slim de pass. bin Soimpon met een sublieme pass. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 59%, CR7 Manager Legacy 41%.
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 1:0

47e minuut.
bin Sulog passt de bal met de wreef. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Jamlus is nu in balbezit. Jamlus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 1:1

71e minuut.
bin Sulog met een snelle inworp. bin Soimpon is nu in balbezit. Sabian rent richting de bal. bin Soimpon onderschept slim de pass. bin Soimpon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Mohd Idrus kopt de bal weg. bin Bashri is nu in balbezit. bin Awang onderschept slim de pass. bin Awang haalt uit met een fantastische trap. Tengku Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 2:1

81e minuut.
Ahmad Arsidi geeft de bal voor. Surendran heeft problemen om de bal te vangen. Jamlus is nu in balbezit. Jamlus draait met de bal, schiet en ... bin Rahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 2:2

89e minuut.
Surendran met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Soimpon de bal. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus draait met de bal, schiet en ... bin Rahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 58%, CR7 Manager Legacy 42%.
Flagrant Tapirs - CR7 Manager Legacy 2:3