Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
breaktheLimit meichera academy
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Haji Salleh is nu in balbezit. Bahrom is nu in balbezit. Rizal Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahrom verovert de bal door een tackle van achteren. Bahrom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
bin Che Abdullah geeft een lange en hoge pass. bin Mat Salleh kopt de bal weg. Shanmugam is nu in balbezit. Imre Mat onderschept slim de pass. Imre Mat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
bin Senin rent richting de bal. Ladzim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Senin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Abu Kasim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rizal Awang rent richting de bal. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mohd Radzi is nu in balbezit. Mat Nor verovert de bal door een tackle van achteren. Haji Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahrom rent richting de bal. Bahrom draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Abas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rizal Awang geeft een lange en hoge pass. bin Senin kopt de bal weg. Mat Nor probeert de bal aan de voet te houden. Mohd Radzi is nu in balbezit. Mohd Radzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - meichera academy 0:1

35e minuut.
bin Senin geeft een hoge lob. bin Md Jan is nu in balbezit. bin Md Jan speelt de bal door. Mohd Radzi is nu in balbezit. Mohd Radzi haalt uit met een fantastische trap. bin Abas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - meichera academy 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt bin Ghazali de bal. bin Mat Salleh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Khairuddin. bin Khairuddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 56%, meichera academy 44%.
breaktheLimit - meichera academy 0:2

58e minuut.
Haji Salleh onderschept slim de pass. Bahrom rent richting de bal. Bahrom passt de bal in één keer door. Mohd Radzi is nu in balbezit. Mohd Radzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 49%, meichera academy 51%.
breaktheLimit - meichera academy 0:2