Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Rangers Koroi
Normal Tactiek 424
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ishak is nu in balbezit. bin Haji Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Man verovert de bal door een tackle van achteren. bin Man schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abdul Mubin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - Koroi 0:1

12e minuut.
bin Bashri passt de bal met de wreef. bin Mokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunasekaran verovert de bal door een tackle van achteren. Gunasekaran haalt uit met een fantastische trap. Alwi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Rangers - Koroi 1:1

17e minuut.
bin Sheikh Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sheikh Ibrahim met een sublieme pass. bin Burhana is nu in balbezit. bin Burhana schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Bashri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt bin Mokhtar de bal. bin Mokhtar geeft een lange en hoge pass. Zalani speelt de bal door. Gunasekaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - Koroi 2:1

37e minuut.
Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Jasri Salleh passt de bal zonder na te denken. Gunasekaran is nu in balbezit. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ... bin Abu Bakar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gunasekaran rent richting de bal. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ... bin Abu Bakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Alwi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Sheikh Ibrahim met de inworp. bin Burhana controleert de bal met de borst. bin Burhana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rangers 43%, Koroi 57%.
Glorious Rangers - Koroi 2:1

46e minuut.
Ishak rent richting de bal. bin Haji Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Haji Hassan passt de bal in één keer door. Daar is Gunasekaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
bin Haji Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Hassan begaat een overtreding. bin Haji Hassan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
bin Emoi heeft problemen om de bal te vangen. bin Rahman rent richting de bal. Zalani geeft de bal voor. bin Bashri heeft problemen om de bal te vangen. bin Bashri schiet op doel. bin Rabin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gunasekaran verovert de bal door een tackle van achteren. bin Burhana rent richting de bal. bin Mokhtar begaat een overtreding. bin Mokhtar krijgt een gele kaart.

82e minuut.
bin Mat Salleh kopt de bal weg. Daar is Ishak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Man rent richting de bal. bin Man draait met de bal, schiet en ... Abdul Mubin kopt de bal weg. bin Rabin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rangers 60%, Koroi 40%.
Glorious Rangers - Koroi 2:1