Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qingdao United The trollers
343mio Tactiek trollers
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Fuliang heeft problemen om de bal te vangen. Fuliang passt de bal met de wreef. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garbień de bal onder controle te krijgen. Falcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Garbień de bal. Borowiecki probeert naar een medespeler te passen. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ... Falcón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ducret is nu in balbezit. Węglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély maakt een afschuwelijke overtreding. Borbély krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Borbély onderschept slim de pass. Borbély met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Tùng Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 1:0

32e minuut.
Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Geddes is nu in balbezit. Geddes geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuliang de bal. Fuliang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qingdao United - The trollers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 53%, The trollers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qingdao United - The trollers 1:1

50e minuut.
Martz onderschept slim de pass. Borowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiecki met een sublieme pass. Martz is nu in balbezit. Martz schiet op doel. Falcón bokst de bal weg.

52e minuut.
Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang passt de bal met de wreef. Martz rent richting de bal. Martz haalt uit met een fantastische trap. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 1:2

74e minuut.
Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Stocki geeft een hoge lob. Laing probeert de bal aan de voet te houden. Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Căldăraru komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martz stond buitenspel. Flessas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Scholtz passt de bal in één keer door. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień speelt de bal door. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Venczel speelt de bal door. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Tùng Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 51%, The trollers 49%.
Qingdao United - The trollers 1:2