Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:25
  • Competitiewedstrijd: 1st Division
  • Stadion: qi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3011
qi ThreeKingdom Sokker
N Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 25.6
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Min is nu in balbezit. Min speelt de bal door. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chun Nam met een sublieme pass. Tsz Kwan is nu in balbezit. Tsz Kwan met een sublieme pass. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Siu Yuen probeert naar een medespeler te passen. Tsz Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan begaat een overtreding. Chi Kwan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tat Kong trapt de bal weg. Chun Nam is nu in balbezit. Tsz Kwan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsz Kwan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Lawrence passt de bal zonder na te denken. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doroftei neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 56%, ThreeKingdom Sokker 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qi - ThreeKingdom Sokker 0:0

58e minuut.
Siu Yuen passt de bal met de wreef. Ho Man rent richting de bal. Ho Man speelt de bal door. Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan schiet op doel. Tat Kong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ho Man kopt de bal weg. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun speelt de bal door. Chi Kwan is nu in balbezit. Chi Kwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ho Man onderschept slim de pass. Ho Man passt de bal met de wreef. Doroftei is nu in balbezit. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. Ho Man probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Met opzet legt Chun Shun zijn tegenspeler op de grond. Wing Lun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ho Man zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wing Lun heeft problemen om de bal te vangen. Chun Shun is nu in balbezit. Chi Kwan onderschept slim de pass. Chi Kwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
qi - ThreeKingdom Sokker 1:0

89e minuut.
Klungelig pakt Haopeng de bal. Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wing Lun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Lun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 32%, ThreeKingdom Sokker 68%.
qi - ThreeKingdom Sokker 1:0